besök hus

Se Vår Film!

LillaVillan på Youtube

Titta på vår film om att bygga på en ö.

Se den här.

Blogg

 

LillaVillan - Byggtjänster

Vi är ett byggföretag med många års erfarenhet inom branschen. Vår  inriktning  är  att tillhandahålla kompletta lösningar. Vi gör allt ifrån den lilla altanen till ny-, om- och tillbyggnationer av lägenheter, villor, kontor och fastigheter för såväl företag som privatpersoner. Vi har hela hantverkarkåren representerad. När våra kunder väljer oss som helhetsentreprenad, får de en kontaktperson som ordnar allt, i stället än att kunden måste ta ledigt för att övervaka själv. Vi ordnar även med vvs och el om så behövs. Vi fokuserar genomgående på kvalitet och nöjda kunder i allt vi gör. Vi har därför många återkommande kunder.

Jag själv, som kvinna i branschen, är ovanlig men nödvändig. Jag ser till att det är rätt man på rätt plats och att logistiken fungerar som den ska. Det är oftast planeringen och logistiken som gör att det blir förseningar och därmed dyrare än beräknat. Vi ser till att vi räknar och planerar noga, så att det inte blir  några överraskningar som dyker upp för dig som kund på slutet av jobbet. Du får ett fast pris som håller genom hela jobbet och vi håller våra färdigställda tider. Vi tar ett helhetsansvar i våra projekt och upprättar tidigt en plan för hur vi skall hantera olika delar, från början till slut.

Miljötänkande och resurssnålt byggande har varit ledord för oss sedan starten. Beprövade byggmetoder utgör grunden - nya material, moderna lösningar och utnyttjande av teknik leder vår byggarbete framåt. Arbetsmiljön för våra medarbetare och samarbetspartners är prioriterade ansvarsområden för arbetsledarna. Säkerhetstänkande på arbetsplatsen, i valet av byggmetoder och i fråga om relevant utbildning av medarbetarna är områden vi aldrig ger avkall på.